Product Description

Mozzarella proaspătă din lapte de bivoliţă produsă de Transilvania Lactate este una din minunile creaţiei culinare italieneşti al carui nucleu de calităţi se defineşte printr-o textură albă, fină şi elastică, o reţetă reuşită care poate fi repetată exact după ani de experienţe şi încercări, în acel amestec de intuiţie şi precizie pe care doar maeştrii îl pot accesa. Noi spunem că reuşim de fiecare dată.

Ingrediente: Lapte de Bivoliță pasteurizat, cheag, sare, culturi lactice atent selecţionate.

Informaţii nutriţionale pentru 100g produs:

Valoare energetică 285kcal (1190kj)
Lipide 24g
din care acizi grasi saturaţi 11g
Glucide 0.9g
din care zaharuri 0.8g
Proteine 15g
Fibre 0g
Sare (sarea naturală a laptelui) 0.03g
Alergeni: contine lactoză din lapte
Produs conservat in saramura (2% sare)