Product Description

Miere de albine poliflora naturala 100%.

Fara chimicale, fara conservanti, fara minciuni…

Si mai ales cristalizeaza in timp…cristalizarea este un proces specific mierii de calitate, care se produce in timp la majoritatea sortimentelor si nu influenteaza calitatea mierii ca aliment.

Termen de valabilitate: Datorită diverselor substanțe adăugate de albine, mierea de albine nu se strică. Acizii și enzimele, inhibă dezvoltarea și reduc rata de supraviețuire a bacteriilor și a ciupercilor. O miere bună, care nu a fost încălzită excesiv și care este păstrată în condiții bune, nu se strică, practic, niciodată.

Daca doriti sa pastrati miere pe termen mai lung tineti-o intr-un borcan bine inchis intr-o camara racoroasa si ferita de lumina.

ATENTIE: Mierea nu se foloseste pentru indulcirea bauturilor fierbinti (peste 40 grade C)…isi pierde toate calitatile.

Pentru a reveni la starea lichida se tine intr-un vas cu apa calda 20-30 minute.

1 kg