Product Description

Lapte de capra crud si integral cu o grasime cuprinsa intre 2.5% si 5% (in functie de perioada anului).

Comanda minima – 1l

Mod de ambalare – la punga de 1l

Depozitare – Laptele poate fi pastrat la frigider la o temperatura ideala de 3-4 grade celsius sau la congelator. Decongelarea se va face in frigider sau in apa rece.

Se consuma – In stare cruda in termenul de valabilitate. In cazul in care laptele este fiert este obligatoriu ca dupa fierbere laptele sa fie racit fortat cu apa rece.

ATENTIE: LAPTELE TREBUIE FIERT CATE 1 LITRU PE RAND. Nu il lasati pe aragaz sau in bucatarie sa se raceasca singur!!!

Termen de valabilitate – Intre 24-72 ore din ziua livrarii in stare cruda. Daca este fiert si racit corespunzator termenul se prelungeste cu 2-3 zile, iar pentru congelare perioada de valabilitate se ia in considerare din momentul decongelarii.

Alte specificatii – Se pot face in casa derivate – branzica de casa, iaurt etc.