Product Description

Sikaru este o bere artizanala aceasta insemnand ca este produsa traditional, in cantitati mici utilizand propriile retete de bere dezvoltate in timp prin incercari si degustari.

Sikaru este o bere nefiltrata, nepasteurizata carbonatata si maturata natural in sticle. Fiind nefiltrata si nepasteurizata contine drojdie. Drojdia este un organism viu a carui prezenta asigura refermentarea si carbonatarea naturala continuand in acelasi timp  sa imbogateasca caracterul si gustul berii. In plus drojdia de bere are numeroase indicatii terapeutice continand intregul complex de vitamina B. Berea industriala, fiind filtrata si pasteurizata, nu contine drojdie si nu beneficiaza de avantajele maturarii. Berea nefiltrata e astfel mai sanatoasa decat cea obisnuita.

Alcool 5,5 % vol.

Se pastreaza la rece, ferita de lumina, in pozitie verticala. Formeaza sedimente naturale.

A se servi la 6 grade Celsius.

Asociere culinara: carne de vita, gratar, alimente prajite sau afumate, stridii, branza cu mucegai, branza de Gouda si desert.